Kartoffelferie

Jeg ved ikke hvorfor jeg har en haveblog, for jeg vil hellere skrive om mig selv. Måske var det et forsøg på at skrive noget, som ingen kan blive stødt af. En have kan ikke fornærme nogen, den kan ikke bruges imod dig når du skal ud på arbejdsmarkedet. Jeg skal lære at styre mig, for nu skal jeg snart ud i “den virkelige verden”, så jeg kan ikke bare udgyde alle mine eksistentielle overvejelser her. Og det er ok. Alt har et filter. Dog kan jeg ikke lade være med at føle at det er falsk. En anden ting er, at jeg har svært ved at skrive, ordene er blevet væk, hvorfor har man så en blog?

Kartoffelbed

Anyways!

Der forspires

Påskeferien er slut, og der er sket ting og sager i haven. Det vil sige at Lassefar har været i haven. Han har lagt kartofler: Dita, Raja og Marabel. Han har lagt rødløg og lavet et kålbed. Jeg har plantet to solsikker ud og er ved at hærde min grønkål ved at sætte den ud i vinden. Vi har haft en god påskeferie, om end lidt uromantisk opdelt, da den ene passede børn mens den anden lavede noget meget af tiden. Jeg skulle skrive opgave og Lassefar ville gerne i haven, og vores børn kan åbenbart ikke underholde sig selv eller hinanden. Til gengæld kan de skrige meget højt. Vi har været på stranden, til påskemarked hos Arstiderne, i kirke, holdt mini-påskefrokost og besøgt Camilla Plums planteskole.

Søde børn

Der er blevet spist mange is og drukket en lillebitte smule rødvin. God ferie alt i alt, om end nedturen nærmede sig 2. påskedag. Hverdagen er velkommen.

Påskefrokost with a view
Hos Camilla Plum købte vi denne flerårige blomkål


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *