Regnvejrsdage og skoldkopper

Sidste uge var grå, heldigvis gik den hurtigt. Oven på en uge med folorne forårsdage fulgte en uge med grå regnvejrsdage. Jeg har været på studiet en enkelt gang og ellers bare derhjemme med meget friskt skoldkoppebarn. Bortset fra en hyggetur til Hvidovre og en ekskursion til Bilka, har vi bare været hjemme, og jeg var lige ved at blive cray-cray af al den laven ingenting, og da fredagen oprandt var jeg helt energiforladt. Havde ellers håbet på enten en tur til stranden eller et nostalgisk besøg i vores elskede Kokkedal, men gråvejret dræbte al lyst til eventyr. Pludselig brød solen frem og vi måtte gå i haven.

Arbejdsomme Valde

Det skal lige siges at jeg er totalt have-nybegynder, og at jeg ikke aner hvad jeg laver. Men vi fik da flyttet nogle blade og lagt dem over i mit “no dig”-bed (som er meget moderne) til kompostering.

Mit no dig-bed, er det ikke bare smukt?

Og jeg fik plantet kornblomst og frøkenhat. Derudover syntes jeg det var tid til at forspire et par ting, selvom det måske er lidt for tidligt. Da havebudgettet ikke er stort, måtte jeg bruge hvad jeg havde ved hånden, og derfor skulle jeg da lige prøve det nyeste bæredygtige tip: at bruge en halv toiletrulle som spirings-dims. Efter endt arbejde sad Valde og jeg i solen og nød kaffe, is og hinandens selskab i et idyllisk øjeblik. Resten af dagen blev brugt på sofaen, mens barnet så tv. Det blev alligevel en god dag, og i dag er forårsvejret tilbage igen.

Konrad ville være med


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *